Vacature – Klinisch Perfusionist – MCL, Leeuwarden

Klinisch Perfusionist MCL

Het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) staat in het hart van de zorg. Wij bieden medisch-specialistische zorg op basis van de meest moderne inzichten. Medici en medewerkers zijn gedreven om op een deskundige manier de beste zorg te verlenen. Teamwork maakt goede zorg mogelijk: de patiënt staat voor ons altijd centraal. Wij zijn lid van de Samenwerkende Topklinische opleidings-Ziekenhuizen. Dat zegt alles over het uitstekende opleidingsklimaat in ons ziekenhuis. Daarnaast is ook de vaatchirugie aan ons hartcentrum toegevoegd.

Wij zoeken een gediplomeerde collega, echter ook studenten in opleiding zijn welkom.

Wat ga je doen?

Als klinisch perfusionist ben je werkzaam op de afdeling Extra Corporale Circulatie van Hartcentrum 
Je werkt voornamelijk op de twee operatiekamers voor hartcentrum waar je verantwoordelijk bent voor de extra corporale circulatie bij coronair- en klepoperaties en aortachirurgie. De afdeling Extra Corporale Circulatie ondersteunt daarnaast de hart- en/of longfunctie bij patiënten op de catheterisatiekamers en de Intensive Care. 

Jouw werkplek

Begin 2004 kreeg Friesland binnen het Medisch Centrum Leeuwarden haar eigen Hartcentrum.
Ons Hartcentrum verricht nu jaarlijks 850 hartoperaties bij volwassenen en 1500 PCI’s. Het MCL heeft een ambitieus programma voor percutane klepimplantaties (TAVI). Daarnaast worden procedures uitgevoerd voor langdurig cardiale en/of pulmonale ondersteuning (ECLS/ECMO). Er werken zeven erkend klinisch perfusionisten. Zij vormen samen een hecht en enthousiast team. Op een collegiale manier samenwerkend om topzorg te leveren. Wij staan voor kwaliteit en innovatie.


Wat vragen we?

Wij zoeken een collega die zijn vak verstaat. Wil bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, innovaties binnen het vakgebied en afdelingstaken. Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig en collegiaal. Uiteraard beschik je over een afgeronde opleiding tot klinisch perfusionist en een registratie bij de NeSECC. Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring. Vanzelfsprekend ben je bereid om onregelmatig te werken en bereikbaarheidsdiensten te verrichten. Ook perfusionisten in een gevorderd stadium van hun opleiding worden van harte uitgenodigd te reageren.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur per week. De functie van klinisch perfusionist is ingeschaald in FWG 60+ conform Cao Ziekenhuizen. (maximaal €5093,- per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring).
  • Arbeidextra’s: het MCL biedt een reiskostenvergoeding, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer weten?

Je bent van harte welkom om je een dag vrijblijvend te oriënteren. Wil je meer weten, neem dan contact op met mevr. K. Wierda (058 286 35 62) of de heer K. Koopmans (058 286 12 04) of met de heer W. Hansma (RVE manager Hartcentrum) via 058 286 7381.

Oriënteer je verder op www.Hart- en Vaatcentrum MCLfriesland.nl

Comments are closed.